Kiwanis Fête des Arts

Nu inschrijven >

Sponsor of Donateur van Kiwanis Club Roermond
Fête des Arts 2018

De Kiwanis Club Roermond (KCR) organiseert op Pinksterzondag 20 mei 2018 in het kader van het zestiende Kiwanis Fête des Arts weer een kunstmarkt. Evenals de voorafgaande jaren op en rond het pittoreske pleintje bij de ‘Steenen Brug’ in de historische Voorstad Sint Jacob in Roermond. In de aan het pleintje gelegen galerie ‘Het Achterhuis’ is tegelijkertijd een verkoopexpositie van een aantal kunstenaars.

Rond het pleintje en de aangrenzende straten zullen ten behoeve van de deelnemende kunstenaars 50 marktkramen worden opgesteld.

De opbrengst van het Kiwanis Fête des Arts is bestemd voor de goede doelen welke gesteund worden door Kiwanis Club Roermond.

Restaurant Toff zal gezellige terrassen inrichten en zorgt voor passend muzikaal  entertainment.

Hoe word je sponsor of donateur van Kiwanis Club Roermond?

Wij hebben voor u de volgende mogelijkheden:

Vriend/donateur KCR vanaf € 12,--
Donateur/vriend van Kiwanis Roermond kunt u al worden door een eenmalige of doorlopende financiële steun aan onze goeden doelen met een bijdrage vanaf € 12,-- per jaar.

Bij een donateurschap vanaf € 50,-- ontvangt u ook een uitnodiging voor onze openingsavond Fête des Arts  op zaterdagavond 19 mei 2018.

Sponsor KCR € 100,--

Sponsor van Kiwanis Roermond kunt u worden door een eenmalige of doorlopende financiële steun aan onze goede doelen met een bijdrage vanaf  € 100,-- per jaar. Indien u het op prijs stelt zal uw naam worden vermeld op de lijst van sponsoren Kiwanis Roermond op onze website www.kiwanisroermond.nl.

U ontvangt twee uitnodigingen voor onze openingsavond Fête des Arts op zaterdagavond  19 mei 2018 en de programma-avond cheques uitreiking goede doelen in november 2018 van de vereniging.

Sponsor KCR € 300,--

Bij een sponsorschap vanaf € 300,-- wordt uw naam vermeld op de lijst van sponsoren Kiwanis Roermond en wordt een reclame-uiting met uw naam en  logo geplaatst op onze website www.kiwanisroermond.nl.

Verder ontvangt u ook twee uitnodigingen voor onze openingsavond Fête des Arts op zaterdagavond  19 mei 2018 en de programma-avond cheques uitreiking goede doelen in november 2018 van de vereniging.

Prominentsponsor KCR € 500,--

Bij een sponsorschap vanaf € 500,-- wordt uw naam vermeld op de lijst van sponsoren Kiwanis Roermond met de titel van prominentsponsor en wordt een prominente reclame-uiting met uw naam en  logo geplaatst op onze website gedurende twee opeenvolgende jaren www.kiwanisroermond.nl.

U ontvangt uiteraard ook een uitnodiging (desgewenst voor meerdere personen) voor onze openingsavond Fête des Arts op zaterdagavond  19 mei 2018 en de programma-avond cheques uitreiking goede doelen in november 2018 en ook in het volgende jaar van de vereniging. Verder kunnen desgewenst extra faciliteiten op maat worden besproken.

Exclusief Hoofdsponsor KCR € 1.000,--

Bij een sponsorschap vanaf € 1.000,-- wordt uw naam vermeld op de lijst van sponsoren Kiwanis Roermond met de exclusieve titel van hoofdsponsor en wordt een exclusieve reclame-uiting met uw naam en  logo geplaatst op onze website gedurende drie opeenvolgende jaren www.kiwanisroermond.nl.

U ontvangt uiteraard ook een uitnodiging (desgewenst voor meerdere personen) voor onze openingsavond Fête des Arts op zaterdagavond  19 mei 2018 en de programma-avond cheques uitreiking goede doelen in november 2018 en ook in de volgende twee jaren van de vereniging. Verder kunnen desgewenst  exclusieve extra faciliteiten op maat worden besproken.